Patiëntenorganisaties KMK en LVvG hadden ruim 100 lotgenoten op de been gekregen om op zaterdag 31 maart naar de Juridische dag in Utrecht te komen. De basis was informatie dat zorg er voor de hulpmiddelengebruiker is en om te zorgen dat men het krijgt. De bezoekers kregen fiscale informatie van Gerrit Boerhof en uitleg van de branchorgranisatie van SEMH coördinator  René Ungerer, voor de middag.


Na de lunch en standhouders bezoek, was van alle zorgverzekeraars helaas één zorgverzekeraar op de uitnodiging van de organisatie ingegaan. Irene Westera van de Achmea-groep gaf de amputees uitleg over de werkwijze van haar bedrijf.

Karen Koller gaf als aanbevelingscommissielid uitleg over de Stichting Zorgvraag met informatie van de gezondheidszorg, de hulpmiddelen en de daaraan verbonden regelgeving.
Marcel Conradi, Directeur van Orthopedietechniek De Hoogstraat sloot het officiele deel af met  

Trendwatcher Adjiedj Bakas was in Utrecht de vrolijke noot op de juridische dag. Op een ludieke wijze nam hij de zorg op de hak. In “zijn”  toekomst van Gezondheid zal een been gewoon uit de 3D-printer komen met onze eigen stamcellen en DNA.

Het was een geslaagde dag. Veel lezingen riepen weer vragen op. Aantal bezoekers hadden veel meer ruimte willen hebben voor vragen. De dagvoorzitter was Sepholine Loman. Na afloop bedankte Marcel Conradi  Mary van Dijk en Anton Melchior voor de organisatie.