Het ISPO Nederland bestaat dit jaar 40 jaar. ISPO staat voor International Society for Prosthetics and Orthotics. ISPO Nederland maakt deel uit van de overkoepelende organisatie ISPO International. Het is een vereniging voor alle deskundigen op het gebied van prothesen en orthesen en voor deskundigen op het gebied van orthopedische schoentechniek. Op 5 oktober 2012 pakt de vereniging uit met een jubileumcongres ter gelegenheid van het 40 jarige jubileum.
                          Het thema is:  

“Toekomst zonder beperking; doe je mee ?"


De beroepsvereniging wil bij deze bijeenkomst terugblikken in de tijd maar ook zeker de mogelijkheden van de toekomst laten zien aan u. Wubbo Ockels zal

mede de gastspreker zijn op dit 5e jaarcongres. Naast dit congres zal er een feestavond georganiseerd worden en is er een partnerprogramma voor de middag. Het jubileum jaarcongres 2012 is de ontmoetingsplaats voor orthopedische (schoen)technici, (revalidatie)artsen, orthopeden, fysiotherapeuten, podotherapeuten, andere medici, wetenschappers, opleiders en studenten. Het zal dit jaar worden gehouden in De Beurs van Berlage te Amsterdam.

Voor meer informatie over de ISPO