Dennis van der Zeijden foundation en stichting de Benen Nemen.nl organiseren op zaterdag 31 maart de 3e Watersportdag op Loosdrecht. Deze dag wordt georganiseerd voor mensen met een fysieke beperking. De deelnemers kunnen onder leiding van bekwame instructeurs zeilen en kanovaren op diverse boten. Naast het feit dat een dag op het water een heerlijke dagbesteding is, kan iedereen ook uitgebreid lotgenoten ontmoeten. Het motto van deze dag is: “Watersporten kan iedereen.”
Die dag zijn ze te gast op het watersporteiland Robinson Crusoë van Sailwise. Er is op het eiland een ruime keuze aan zeilboten en kano’s. Ook degenen in een (elektrische) rolstoel zijn welkom en kunnen aan het roer zitten. Mensen met een beperkte armfunctie kunnen bij Sailwise ook kanoën en zelf een boot besturen. Gezorgd wordt voor alle benodigde materialen, zeilpakken, begeleiding en verdere invulling van de dag.

Datum: zaterdag 31 maart 2012
Tijd: 10:00 - 17:00
Leeftijd: 8-88 jaar
Kosten: € 10 Euro pp inclusief lunch

Opgeven voor deze geweldige dag doe je door een mail met daarin je naam en adresgegevens te sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na ontvangst sturen we je een mail met daarin de verdere benodigde details. Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen kan iedere deelnemer maximaal één introducé opgeven.
Voor meer informatie kun je terecht op:
www.dennisvanderzeijden.nl
www.robinson-crusoe.nl
www.debenennemen.nl
Voor telefonische inlichtingen: Bart Griffioen, 030 2467808.