Onder grote belangstelling is vandaag feestelijk afscheid genomen van Che Hsin Falkenström, algemeen directeur OIM Orthopedie in de Garage in Radio Kootwijk. Falkenström heeft besloten om OIM Orthopedie per 1 augustus 2013 te verlaten. Na ruim 11 jaar werkzaam bij OIM Orthopedie te zijn geweest, waarvan 10 jaar in de functie van algemeen directeur, gaat Falkenström zijn loopbaan voortzetten buiten de orthopedische branche.

Velen waren naar de afscheidsreceptie gekomen. Onder de aanwezigen waren werknemers van het bedrijf OIM Orthopedie,

vakgenoten, mensen uit  onderwijs-, wetenschaps- en, zorgverzekeraarswereld, sporters en relaties. Door een aantal sprekers werd de vertrekkende directeur toegesproken en geroemd om zijn inzet voor het bedrijf. Hij heeft een belangrijke aanzet gegeven in de cultuurverandering binnen OIM Orthopedie van een productgestuurde organisatie naar een klantgedreven en resultaatgerichte organisatie.

Prothese-Unlimited was ook aanwezig en bood hem een portret van hem persoonlijk aan met een dubbele bodem. Het portret was opgebouwd uit 4500 foto's van de afgelopen 10 jaar, met patiënten, sporters, sprekers, bedrijfsleven uit activiteiten op NelliCoomanGames, PROmove, bijeenkomsten, activiteiten die veelal mogelijk waren dankzij OIM Orthopedie en de inzet van Che in het bijzonder.  PU bedankte Falkenström daarvoor en de prettige samenwerking met diverse patiëntenorganisaties.

Tevens konden de gasten kennis maken met Jeroen Nijhuis. Hij volgt Che Hsin Falkenström op als algemeen directeur OIM Orthopedie.

Detail van de boord