Orthopedisch instrumentmakers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste kokertechnieken, kunnen inschrijven voor de RCR  Transtibial Socket Workshop.

De workshop vindt plaats op 18 April in de faciliteit van Orthopedietechniek de hoogstraat te Utrecht.

Introductie RCR transtibial socket design!Deze RCR™ Socket Workshop is een praktijkdemonstratie van een revolutionaire trans-tibialeprothesekoker techniek ontwikkeld door twee vooraanstaande CPO’s uit de USA: Dale en MattPerkins, uit onvrede met de meest gebruikte moderne kokervormen waarbij liners en pinaansluitingtoegepast worden.Door de grote ervaring van beide Perkins’ met de College Park High Tech voeten is ook Mike Link voor een presentatie uitgenodigd.Uitgangspunt bij de RCR™ Socket was: de bewegingsvrijheid te vergroten (Range of Motion), meercomfort te bieden (improve Comfort) en de rotatie controle te verbeteren zonder Sleeve (gainRotational control)

Nu, na een aantal jaren ervaring met het gebruik van deze techniek, blijkt er een groot aantal voordelenvoor de gebruiker. Zowel bij het zitten, staan of lopen is het veel comfortabeler en gemakkelijker en het verbeterd het looppatroon.

De RCR™ Workshop behandeld het gehele systeem van gipsen, corrigeren, fitting en fabricage; tevens worden verschillende ophangsystemen/locks toegelicht. Voor dit unieke event zal veel belangstelling zijn, maar doordat het een praktijk workshop is, is deelname beperkt tot 15-20 personen.

Inschrijven zie:
OTH Fabenim B.V. | DE LIESBOSCH 14 G | 3439 LC NIEUWEGEIN | T:  +31 (0) 30-2732506       | F: +31 (0) 30-2711045 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en verder op de website lothfabenim.nl