Dennis van der Zeijden foundation organiseert in samenwerking met de NGG op het Naarderbos op zaterdag 13 oktober de Golfclinic 2012 voor mensen met een fysieke beperking.
Voor de 4e keer organiseren zij een geweldige golfclinic. Heb je een fysieke beperking en ben je benieuwd of golfen een sport voor jou is? Of wil je het opnieuw proberen? Wij weten het antwoord en organiseren daarom deze golfclinic om je kennis te laten maken met deze geweldige sport. Onder begeleiding van ervaren golfprof’s worden de basiselementen van het golfen geoefend waarbij jouw beperking geen belemmering vormt.

Spelers van het Nederlands team zullen een korte demonstratie geven. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd! En tussendoor krijg je een voortreffelijke lunch!
Programma:
09.00 uur ontvangst met koffie en thee + opening
10.00 uur aanvang clinic
12.00 uur lunch
13.00 uur middagprogramma
14.00 uur einde clinic
Locatie:
Golfbaan Naarderbos, IJsselmeerweg 100, Naarden. www.golbaannaarderbos.nl
Deelnemen:
Inschrijven doe je door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam en contactgegevens en welke fysieke beperking je hebt zodat we hier eventueel optimaal rekening mee kunnen houden. Een introducé is van harte welkom! Reageer snel want er is maximaal plaats voor 25 deelnemers.